En vinterpäls fattigare

Bilder sägs ju tala sitt eget språk. Så här är den, vinterpälsen, sönderklippt. Men fasiken va gött och luftigt det blev!
 

Hundar kan inte läsa...

Men de kan ha sönder tidningar. Det fick jag minsann se när jag kom hem från jobbet. Annie hade varit hemma och suttit vid köksbordet och ätit nåt. Sedan hade hon inte skjutit tillbaka stolen mot bordet.
 
Vad händer? Jo, sysslolösa vovvar hoppar upp på stolen, vidare upp på bordet och river ner alla papper, reklam och en Vi i villa-tidning. Sedan går man lös och ska försöka hitta nåt gott i denna tidning, river och klöser i nämnda blad och lämnar drivor med sönderrivet över köksgolvet.
 
De där två är som att ha tonåringar familjen. Tjofaderittan, nu är det föräldrafritt så det gäller att roa sig medan man är ensam hemma!

Strejkvarsel utfärdat

Nu blir vi timvikarier uttagna i strejk 29 april. Det har facket bestämt. Inga arbetspass kommer att kunna bokas från och med den 29 april. Det kommer att gälla så länge parterna inte är överens om lönesättningen. Enligt kommunal som jag pratade med i fredags är parterna än så länge mycket långt ifrån varann. Medlare är insatta för att lösa det hela. Konflikten gäller 8971 personer i hela landet.
 
Det är viktigt att vara ansluten till facket i det här läget. De kommer att betala ut någon som heter konfliktersättning till oss som går miste om lönen vi skulle haft om vi jobbat.
 
Tur att man är med så man slipper ligga sömnlös och bekymra sig om pengarna...

Nättan spättan

Så var premiärturen avklarad på den av mannen inköpta 4-hjulingen. I en blandning av förtjusning och skräck företogs en åktur runt hela Falun. Vi susade fram i max 70 faktiskt men det räckte som premiär och det var igår.
 
Idag tog vi en rundtur till och kom upp i den hisnande farten av 90 km i timmen!
 

Poodle Mum

Den bästa blandningen av livet i stort & smått

RSS 2.0