Till mataffären...

Eller inte... Jag har nu gjort nästan allt för att slippa åka dit. Känner mig som ett motvilligt barn som vill slänga sig på golvet, rulla runt, skrika och sparka. MEN det hjälps ju inte.

Jag har druckit två koppar kaffe och letat fram några bullar till det. Spelat spel på King.com tills det blev tråkigt. Spanat in svt.play, skulle titta på ett avsnitt av Barnmorskan i Est End men det avsnitt jag skulle se har de redan tagit bort - Grrrr. Till och med varit in till Annie och tittat på, ett för mig meningslöst klipp, en walkthrough på ett spel jag inte vet nåt om. Och nu sitter jag alltså här och gör mitt premiär inlägg på bloggen. Det var ju liksom mycket roligare. Om det sedan är så roligt för den (läs: 1 person=Emma) som ska läsa det vet jag inte.

Att vara i mataffären tar sådan tid. En liten lapp med några grejor på kan ta typ 2 timmar för mig. Om Rolle, sambon, är med går det mycket fortare. En gång var vi inne för att veckohandla. Det tog en kvart. Så smidigt kan det vara när han är med. Han kör kundvagnen som han kör bil.

Full gas!

Poodle Mum

Den bästa blandningen av livet i stort & smått

RSS 2.0